Vrei -ți transformi pasiunea într-o afacere profitabilă?

Descarcă mai jos ghidul de studiu  pentru a descoperi cei 7 pasi care te vor ajuta sa treci de la pasiune la profit.

.

Sunt pregatit sa-mi transform PASIUNEA in PROFIT

7 Pași pentru a-ți Transforma PASIUNEA în PROFIT

Vrei să știi ce se ascunde "în culise"?

Descoperă cei 7 pași pe care am învățat să-i fac pentru a avea succes în afacerea mea de coaching chiar dacă eram într-o țară străînă și începeam de la zero.

Mulți coach și speaker subestimează impactul pe care îl pot avea din cauza că nu știu cum să transmită valoarea a ceea ce fac cu pasiune și dariure.

Poate ai un talent deosebit în a comunica sau a ajută pe cei din jurul tău și acest lucru poate rămâne o comoară ascunsă dacă nu știi cum să îl transformi în profit.

Importanța învățării Artei de a vinde fără să ... vinzi este fundamentală în activitatea de coaching sau consultanță întrucât această activitate poate fi confundată cu "sfaturile" pe care le poți primi gratuit de la persoanele din jurul tău. Dar cât de des se întâmplă că cei din jurul tău să te sfătuiască greșit? "Sfatul" unui coach, mentor sau consultant nu este doar o sugestie din prietenie ci este bazat pe studiile pe care un profesionist le face pentru a se pregăti, la investițiile de timp și economice pe care le susține pentu a face această pregătire și de cele mai multe ori aceste "sfaturi" îți rezolva mari probleme din viață, te ajută să-ți atingi visele mult dorite.Nu lasă talentul și pregătirea ta nedescoperite.

Cu ajutorul acestui material

  • Vei înțelege care sunt pașii pe care poți să-i faci pentru a avea profit IMEDIAT
  • Cum să transmiți valoarea URIAȘA pe care o poți oferi clienților tăi
  • Cum să descoperi care sunt talentele tale UNICE care să arate clar diferența între tine si ceilalți concurenți
  • Cum să construiești un serviciu pe care să-l caute clienții
  • Un proces de studiu si analiză pentru a fixa un preț pe care să-l accepte clienții fără a spune că nu au bani sau că este prea scump
  • Cum să faci o vânzare în stil elegant în așa fel încît să nu fii perceput că un vânzător

Descarcă ghidul meu gratuit de studiu „7 Pași pentru a-ți Transforma PASIUNEA în PROFIT” care te va ajuta să obții respectul celorlalți și succesul binemeritat.

Sunt pregatit sa-mi transform PASIUNEA in PROFIT