Vrei sa-ti transformi pasiunea intr-o afacere profitabila?

Descarcă mai jos ghidul de studiu  pentru a descoperi cei 7 pasi care te vor ajuta sa treci de la pasiune la profit.

.

Sunt pregatit sa-mi transform PASIUNEA in PROFIT

7 Pași pentru a-ți Transforma PASIUNEA în PROFIT

Vrei sa stii ce se ascunde "in culise"?
Descoperă cei 7 pasi pe care am invatat sa-i fac pentru a avea succes in afacerea mea de coaching chiar daca eram intr-o tara straina si incepeam de la zero.

Multi coach si speaker subestimeaza impactul pe care il pot avea din cauza ca nu stiu cum sa transmita valoarea a ceea ce fac cu pasiune si dariure.

Poate ai un talent deosebit in a comunica sau a ajuta pe cei din jurul tau si acest lucru poate ramane o comoara ascunsa daca nu stii cum sa il transformi in profit.
Importanța invatarii Artei de a vinde fara sa ... vinzi este fundamentala in activitatea de coaching sau consultanta intrucat aceasta activitate poate fi confundata cu "sfaturile" pe care le poti primi gratuit de la persoanele din jurul tau. Dar cat de des se intampla ca cei din jurul tau sa te sfatuiasca gresit? "Sfatul" unui coach, mentor sau consultant nu este doar o sugestie din prietenie ci este bazat pe studiile pe care un profesionist le face pentru a se pregati, la investitiile de timp si economice pe care le sustine pentu a face aceasta pregatire si de cele mai multe ori aceste "sfaturi" iti rezolva mari probleme din viata, te ajuta sa-ti atingi visele mult dorite.Nu lasa talentul si pregatirea ta nedescoperite.

Cu ajutorul acestui material

  • Vei înțelege care sunt pașii pe care poți să-i faci pentru a avea profit IMEDIAT
  • Cum să transmiți valoarea URIAȘA pe care o poți oferi clienților tăi
  • Cum să descoperi care sunt talentele tale UNICE care să arate clar diferența între tine si ceilalți concurenți
  • Cum să construiești un serviciu pe care să-l caute clienții
  • Un proces de studiu si analiză pentru a fixa un preț pe care să-l accepte clienții fără a spune că nu au bani sau că este prea scump
  • Cum să faci o vânzare in stil elegant in așa fel incit sa nu fii perceput ca un vânzător

Descarcă ghidul meu gratuit de studiu „7 Pași pentru a-ți Transforma PASIUNEA în PROFIT” care te va ajuta să obținem respectul celorlalți și succesul binemeritat.

Sunt pregatit sa-mi transform PASIUNEA in PROFIT